Værd at vide om hjemmeundervisning

Hjemmeundervisning kan lyde ensomt og som en flok soloryttere, men dog en flok

Den største forening af hjemmeundervisere tæller over 500 medlemmer i hele landet. Overvejer du at hjemmeundervise, så kan det varmt anbefales herfra, at blive medlem af foreningen Frilæring, klik på link for at komme til deres hjemmeside. Du kan også nedenfor læse,  hvorfor vi anbefaler dem.

Grunden til at vi anbefaler fri læring er fordi at det er god forening, drevet af stærke kræfter. Vi anbefaler dem fordi at de gang på gang stille op som bisiddere, når samarbejdet mellem tilsyn og familierne går i hårdknude.

Vi har selv benyttet os af bisidder ordningen, fordi at vi ønskede færre tilsyn og fjernelse af krav om test/evaluering. Det lykkedes desværre ikke, at få vores ønsker igennem, men det betrød utrolig meget for os, at have kapaciteten af en forening med som støtte.

Vi anbefaler dem fordi de i vores optik er den største kapacitet af viden om hjemmeundervisning i Danmark og det netværk som de har langt platform til er uundværligt. Der er altid nogen i deres facebook netværk som kender svaret på spørgsmålene.

De har også forhandlet aftaler hjem med læringsportaler som Alinea og Matematikfessor, sådan at du som medlem har adgang til undervisningsmaterialer via et unilogin, ligesom hvilken som helst anden slags lærer.

Du kan på deres hjemmeside finde andre hjemmeundervisere i dit geografiske område og så har de fuldstændig styr på gældende lovgivning for hjemmeundervisning i Danmark.

Et punkt som ikke er helt uvæsentligt, derfor får den også sin helt egen knap.

Gratis Materialer

Vi opdaterer alt løbende, så hvis du synes her lidt tomt, så er det fyld på vej.
Kender du til gratis materialer som ikke er nævnt her og som du mener andre kunne får glæde af, så tip os endelig inde i kontakt.
Tak <3

0
    0
    Din kurv