Vores første tilsynsrapport!

Som lovet så deler vi jo alt her på siden og giver jer som skal igang med hjemmeundervisning et realistisk billede a,f hvad det kan bestå af og hvad man kan blive mødt med. Så derfor får du nu indblik i vores tilsynsrapport.

Inden jeg deler selve rapporten, er der lige nogle omstændigheder jeg gerne vil klargøre. Når man bare læser rapporten rent, kan det nemlig godt fremstå lidt som et socialt tilsyn, dét er det nu ikke. Rapporten er udført på baggrund den dokumentation som tilsynet har fået og ud fra et møde med mig som primær underviser, hvor vi forventnings afstemte og så et møde med Elisabeth, hvor vi inviterede med i teater på biblioteket. Under selve forestillingen kan tilsynsførende jo udelukkende vurdere udfra hvad han ser og lige denne dag møder vi nogle veninder fra dans og det bliver beskrevet. Elisabeth er på daværende tidspunkt 6 år og jeg synes at det bliver beskrevet ganske fint at Elisabeth på alle måder er jævnbyrdig med andre børn i samme aldersgruppe.

Som du kan se er det et helt standard skema som bliver udfyldt. Og som du også kan læse, så pointerer tilsynsførende også hvilke kompetenceområder som der kommer i spil, det sker nok i forhold til fællesmålene. Vores tilsynsførende oversætter altså vores handlinger til et sprog de kan læse i forvaltningen.

Det vil nok altid være lidt nervepirrende at skulle vurderes på denne måde, men det hører nu engang med til det store ansvar det er, at påtage sig sine børns uddannelse. Jeg finder dét i det hele taget givrigt at se tilsyn som en sikring af mine børns rettigheder til undervisning, fremfor en kontrol af mig. Det var alt for denne gang, har du nogle spørgsmål, så hold dig endelig ikke tilbage.

Tags

Ingen Kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

0
    0
    Din kurv